Genesis New York Concept: the making off

Genesis New York Concept: the making off

Focus op online media – Designverhaal toont geboorte van de Genesis New York Concept Car. Designfilm laat designers aan het woord.

De Genesis New York Concept die zopas werd onthuld op de New York Motor Show, maakt duidelijk dat design een krachtig element wordt voor de toekomstige modellen. Dat verklaarden ook Manfred Fitzgerald en Luc Donckerwolke.

Manfred Fitzgerald, Head of Genesis, zei: “Genesis zal een merk zijn dat zich op design focust. Waar design er in de eerste plaats voor zorgt dat mensen zich tot een merk voelen aangetrokken, gaat goed design nog een stap verder. Een doordacht en goed uitgevoerd design maakt dat we ons goed voelen en intuïtief ontwerp zorgt ervoor dat alles makkelijk te bedienen valt. Intelligent design zorgt ervoor dat gebruikers zich beloond voelen, in die mate zelfs dat het een positieve impact heeft op hun leven. Goed design ten slotte, geeft ook aan dat men belang hecht aan wat men doet. Het zorgt voor onmiddellijke geloofwaardigheid – en dat is van levensbelang voor een nieuw merk als het onze."

Luc Donckerwolke, Head of Genesis design, benadrukte van zijn kant: “Een goed uitgedachte lay-out met de motor voorin en achterwielaandrijving, waarbij de afstand van dashboard tot achteras voldoende groot is, is essentieel voor onze luxueuze designtaal. Door de cabine naar achteren te schuiven krijgen we een krachtige, dynamische vormgeving. Het laat ons daarenboven toe een kortere vooroverhang te hebben, wat bijdraagt tot een evenwichtigere, atletische verdeling van de visuele vormgeving."

De schetsen en designfilm hieronder geven alvast meer inzichten in het designverhaal.

Over Genesis Belux

Hyundai Belux - Korean Motor Company is the official importer for Genesis in Belgium and Luxemburg.

Press relations can go to:

www.genesis.presscorner.be

Genesis Belux
Korean Motor Company nv
Pierstraat 229 - 2550 Kontich